Aukštaitijos vilktis komanda teikia įvairialypę pagalbą kelyje – užsiimame miško technikos, eskavatorių, sunkiosios technikos traukimu, atverčiame apverstą sunkiąją techniką ir kt. Siūlome unikalų paslaugų spektrą ir greitą reagavimą bet kuriuo paros metu bei šventinėmis dienomis bei esant ekstremalioms oro sąlygoms. Esant skubiam poreikiui, skambinkite +370 625 14383 ir gaukite išsamią informaciją.

Vestuvių kalnas Utenoje

Utena

⏰ 24/7

Utenos regione visą parą teikiame pagalbą stambiagabaritės technikos ištraukimo ir evakuavimo paslaugose. Reaguojame į iškvietimus bet kuriuo metu.

Tech pagalba Utenoje
Lajų takas Anykščiuose

Anykščiai

⏰ 24/7

Anykščių regione visą parą teikiame stambiagabaritės technikos ištraukimo ir evakuavimo paslaugas. Reaguojame į iškvietimus bet kuriuo metu.

Tech pagalba Anykščiuose

Panevežys

⏰24/7

Panevėžyje visą parą teikiame skubią techninę pagalbą stambiagabaritės technikos ištraukimo ir evakuavimo paslaugoms. Reaguojame bet kuriuo metu.

Tech pagalba Panevežyje

Visaginas

⏰24/7

Visagine visą parą teikiame skubią techninę pagalbą stambiagabaritės technikos ištraukimo ir evakuavimo paslaugoms. Reaguojame bet kuriuo metu.

Tech pagalba Visagine

Ignalina

⏰24/7

Ingalinoje visą parą teikiame skubią techninę pagalbą stambiagabaritės technikos ištraukimo ir evakuavimo paslaugoms. Reaguojame bet kuriuo metu.

Tech pagalba Ignalinoje

Molėtai

⏰24/7

Molėtuose visą parą teikiame skubią techninę pagalbą stambiagabaritės technikos ištraukimo ir evakuavimo paslaugoms. Reaguojame bet kuriuo metu.

Tech pagalba Molėtuose
Evakuatorius Molėtuose, kemperio traukimas

Patirtis ir kokybė

Turime galimybę prisitaikyti prie susiklosčiusios situacijos ir paslaugas atlikti naudojant tik kokybišką techniką. Sukaupta patirtis leis išsaugoti jūsų technikos būklę ir užtikrinti greitą bei saugų grįžimą į darbus.

Pagalbos kelyje darbų galerija

Operatyvi pagalba kelyje

Į iškvietimus reaguojame greitai – atvyksime į jūsų nurodytą vietą bet kuriuo paros metu, šventinėmis dienomis, esant sudėtingoms oro sąlygos. Atliksime darbus operatyviai ir kokybiškai.