Evakuatorius Ignalinoje

AukštaitijosVilktis komanda Ignalinoje ir miesto rajone bet kuriuo paros metu teikia sunkiosios technikos ištraukimo, atvertimo ir evakavimo paslaugas. Iškilus nenumatytai situacijai greitai ir kokybiškai grąžinsime jūsų naudojamą techniką į darbus arba padėsime ją nugabenti į saugią vietą.

Dirbame nepriklausomai nuo ekstremalių oro sąlygų ir atvykstame į atokias vietas. Mūsų komandos sukaupta ilgametė patirtis ir naudojama saugi, kokybiška ir patikima technika jūsų naudojamus įrenginius saugiai ir greitai evakuos tam individualiai parinkus reikiamas priemones.

Evakavimo paslaugos suteikia galimybę saugiai transportuoti techniką po susiklosčiusių pavojingų situacijų, apsaugo nuo technikos sugadinimo bandant netinkamai ją ištraukti, atversti ar evakuoti. Mūsų sukaupta ilgametė patirtis leis sklandžiai ir saugiai grįžti į darbus.

Evakuatorius Ignalinoje, traktoriaus ištraukimas

Klientų atsiliepimai apie teikiamas evakuatoriaus paslaugas

Ignalinoje teikiamos paslaugos

UAB Jugila
Darbo laikas – 24/7
Dirbame Ignalinoje ir Ignalinos r.

Atsitikus nelaimei skambinti:
LT/EN: +370 625 14383
RU: +370 698 37042

Kitais rūpimais klausimais susisiekite el. paštu: [email protected]

Dažniausiai užduodami klausimai

Mūsų komanda yra pasiruošusi ištraukti ir buksyruoti visų tipų transportą – lengvieji automobiliai, sunkvežimiai, miškovežiai, ekskavatoriai

Kiekvienu atveju kaina yra individuali ir priklauso nuo kelių faktorių – atstumo iki įvykio vietos, įklimpusio transporto tipo bei situacijos sudėtingumo. Todėl tikslios kainos pasakyti iškarto negalime, tačiau iškilus klausimams susisiekite telefonu (LT: +370 625 14383, RU +370 698 37042) arba elektroniniu paštu [email protected]