Mitai apie techninę pagalbą kelyje: ką reikia žinoti?

Techninė pagalba kelyje, apvirtęs sunkvežimis

Techninė pagalba kelyje gali padėti ne tik sklandžiai, tačiau ir greitai „atkurti“ kelionę, pratęsti darbus, nuraminti nervus… Taip, niekam nepatinka trikdžiai kelionių arba darbų metu, tačiau kartais jie neišvengiami. Juk priklauso ne tik nuo mūsų pačių vairavimo įgūdžių, tačiau ir kitų žmonių…

Ką daryti kilus nesklandumams kelyje? Žinoma, kad kreiptis pagalbos! Techninė pagalba kelyje Utenoje bei rajone padės Jums kuo greičiau susitvarkyti su sunkumais kurie kilo.

Geriausia turėti kontaktinį numerį (+370 625 14383) telefone, kad prireikus pagalbos – būtų iš karto galima skubiai susisiekti.

Kaip ir daugelis kitų paslaugų, taip ir ši – apipinta mitais, kurie trukdo suprasti privalumus. Dažniausiai girdimus – aptarsime.

Mitas, kad techninė pagalba teikiama tik įvykus avarijai

Tai tikrai nėra tiesa! Techninė pagalba kelyje gali padėti įvairiausiose situacijose, ne tik po avarijų. Dažniausiai pasitaikančios problemos su kuriomis susiduriama kelyje ir kurioms reikalinga pagalba:

  • Nuleistos padangos. Padangų keitimas, pripūtimas ar remontas vietoje.
  • Išsikrovęs akumuliatorius. Akumuliatoriaus užvedimas arba pakeitimas.
  • Pasibaigę degalai. Degalų pristatymas į vietą.
  • Smulkus remontas. Variklio, važiuoklės ar kitų sistemų smulkus remontas vietoje.
  • Transporto priemonės nuvežimas į servisą, stovėjimo aikštelę ar kitą pageidaujamą vietą.
  • Lengvosios bei sunkiasvorės transporto priemonės atvertimas. Aktuali pagalba – tikrai ne tik žiemomis, kai slidu. Vasaromis dėl akvalango – vairavimas taip pat tampa nesaugus. Per didelis greitis, deja, gali baigtis slydimu.

Mitas, kad techninės pagalbos paslauga kainuos itin daug

Kainos gali skirtis priklausomai nuo teikiamų paslaugų, atstumo ir naudojamo transporto. Visgi, patikimų įmonių paslaugos kainos yra pagrįstos ir atitinka teikiamos pagalbos kokybę. Prieš iškviečiant pagalbą – galite paklausti kiek Jums tai preliminariai kainuos. Bent jau orientacinė suma tikrai bus pasakyta.

Mitas, kad techninės pagalbos specialistai transporto priemonę nuveš į servisą, kuriame siūlomos itin brangios paslaugos

Jūs pats (-i) galite nurodyti – kur norite, kad transporto priemonė būtų nugabenta: į pasirinktą servisą, stovėjimo aikštelę ar kitą vietą. Svarbu pasirinkti patikimą techninės pagalbos įmonę, kuri nesieks su jumis pasidalinti savo partnerių servisais. Taip nepermokėsite ir ramiai sutarsite dėl transporto priemonės tvarkymo darbų.

Mitas, kad techninė pagalba nėra patikima

Kaip ir bet kurioje srityje – pasitaiko nesąžiningų paslaugų teikėjų. Prieš iškviečiant pagalbą – rekomenduojama pasidomėti įmonės reputacija, internete paieškoti atsiliepimų, palyginti kainas ir paslaugų sąrašus. Rinkdamiesi patikimą įmonę – galite būti tikri, kad gausite kokybišką pagalbą už protingą kainą. Žinoma, kad būtinai reikia tartis su tais, kurie paslaugas teikia legaliai!

Mitas, kad turint draudimą – techninė pagalba nereikalinga

Draudimas ne visada apima visas technines pagalbos kelyje paslaugas. Be to, draudimo poliso sąlygos gali apriboti pagalbos gavimo galimybes, pavyzdžiui, nurodyti tam tikrą atstumą nuo namų ar riboti iškvietimų skaičių per metus. Techninės pagalbos paslauga suteikia papildomą saugumą kelyje ir užtikrina greitą bei profesionalią pagalbą įvairiose situacijose. Juolab, dažnai sunkiasvorės transporto priemonės ištraukimas, apvertimas ir t.t. – neatitinka draudimo sąlygų.

Papildomi patarimai

  • Prieš išvažiuodami į kelionę – įsitikinkite, kad jūsų automobilis arba bet kokia kita transporto priemonė yra geros techninės būklės.
  • Išsisaugokite mūsų kontaktinius duomenis. Paslaugas teikiame 24/7.
  • Avarijos ar gedimo atveju – nepanikuokite ir aiškiai išdėstykite situaciją pagalbos specialistui.
  • Būkite pasiruošę pateikti savo vardą, pavardę, transporto priemonės markę, modelį ir valstybinį numerį, savo buvimo vietą.

Sėkmės ir saugumo kelyje!